2 thoughts on “Bellis perennis L. – Tusensköna”

  1. Sv: Tack så mycket! =) Vet du förresten vad det är för blomma? Jag har nämligen ingen aning själv. Hehe.
    Ja, jag har själv funderat på att börja fota analogt men har sedan kommit på att det inte skulle bli så lätt med tanke på hur många bilder jag inte blir nöjd med. Dock skulle det analoga fotot nog medföra en mer noggrannhet i det jag fotade. Svår balansgång det där!

    Ah, tusensköna. Den blomman blir aldrig tråkig att titta på! 🙂

  2. Jo men Backsippa kan det nog vara.
    Ja, jag hade en kurs som hette ”svartvitt foto” när jag gick i första klass i gymnasiet, galet rolig. Vi fick framkalla bilderna själva dessutom. =)
    Haha, himla bra tänk måste jag säga! =D

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *